Lidt fra CV'et...

Med mere end 20 års erfaring inden for startups, idéudvikling, innovation, strategi og digitalisering i bagagen, har jeg nu specialiseret mig i digital borgerinddragelse i kommuner og medlemsinddragelse i større organisationer og demokratiske virksomheder.

Mit fokus er på at opbygge et inkluderende demokrati og styrke involvering og engagement.

Jeg har særlig interesse i den optimale integration af digitale platforme med fysiske møder og workshops og på AI understøttelse i forbindelse med analyse og projektrapportering.

Tag fat i mig, så vi kan få en snak om hvordan jeg kan hjælpe jer med at forbedre jeres strategi for digital inddragelse, så I kan skabe meningsfuld og repræsentativ forandring.

Siden 2019

Partner med CitizenLab

Som CitizenLab’s partner har jeg siden efteråret 2019 rådgivet og supporteret 35+ kommuner og offentlige organisationer, som har implementeret CitizenLab’s digitale platform. Min rådgivning er fokuseret på strategien for digital borgerinddragelse samt træning og support til administratorer. Derudover bidrager jeg aktivt til den løbende evaluering af værdiskabelsen af CitizenLab platformen.

Siden 2019

Fra 2004 til 2019

Partner i GEMBA

Som stiftende partner i GEMBA har jeg bl.a haft ansvaret for udvikling af vores digitale platforme og metoder til at styrke brugerinddragelse, idéudvikling og innovation. GEMBA har gennem årene designet og faciliteret innovations- og strategi workshops for store og mellemstore virksomheder indenfor områder som bl.a. fødevarer og energi.  

Fra 2004 til 2019

Fra 1993 til 2004

Adm. Direktør i Teknologisk Innovation

Efter 5 år på Teknologisk Institut med ansvar for enhederne for Business og Market Intelligence og Euro Info og Innovation Relay Centre, stod jeg fra 1998 i spidsen for Teknologisk Instituts Innovationsmiljø – Teknologisk Innovation A/S – som var tidlig investor i flere end 100 teknologiske iværksættervirksomheder og incubator for flere af dem.

Fra 1993 til 2004

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til mig på +4540365501 eller skriv til  soren@haveasay.dk