Jeg kan designe jeres workshop fra scratch eller vi kan tage afsæt i en af Stormz mange skabeloner, som inspiration til jeres workshop. Som udgangspunkt tilbyder jeg at designe og facilitere workshops for mine kunder. Hvis I på et tidspunkt selv ønsker at gøre dette, så kan jeg hjælpe med at træne jeres projektledere, og I kan overtage de workshop skabeloner, som vi har udviklet i fællesskab. Det kan ikke gøres meget nemmere!

Eksempler på workshops

Stormz har udviklet en lang række workshop skabeloner, som vi kan anvende eller blive inspireret af, når vi designer jeres workshop. Tag fat i mig hvis du vil høre mere om udvalgte workshops.

Skal vi tage en kop kaffe sammen?

Kontakt mig, hvis du vil have et forslag til, hvordan jeg kan hjælpe dig med at designe og faciliterer dit næste møde, workshop eller større begivenhed.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til mig på +4540365501 eller skriv til  soren@haveasay.dk