Test

Min rådgivning er fokuseret omkring jeres nye digitale platform. Hvad er strategien for jeres digitale inddragelse? Hvordan implementere og lancerer i platformen? Hvordan organiserer I og driver i optimalt jeres projekter? Hvordan udnytter i bedst jeres digitale platform i samspil med jeres fysiske involvering som workshops og konferencer.

Partnere

Når det kommer til dyb faglighed indenfor områder som byudvikling, klima og milø, sundhed, ældrepleje, trafik og mobilitet, borgersamlinger m.m., så samarbejder jeg med dygtige partnere, som er skarpe på deres område.

Som CitizenLab’s partner i Danmark har jeg et meget tæt samarbejde med deres dygtige globale team og sammen supporterer vi vores danske kunder. Som CitizenLab kunde bliver I en del af et globalt netværk af mere end 300 kunder, som har fokus på borger- og medlemsinddragelse og som glædeligt deler ud af deres praktiske erfaringer. I Danmark mødes vi 4-6 gange årligt og deler de gode eksempler og samskaber på det, der kræver noget ekstra.

Jeg samarbejder med Maria om kommunikation og rådgivning samt udbredelse af digitalt demokrati i kommuner og foreningsliv. Maria har opnået en bred og dyb faglighed indenfor politik og kommunikation samt et stort netværk, som hun anvender til at opfylde sin vision om at flere skal have indflydelse i samfundet.  


Siden 2018 har Maria været selvstændig rådgiver i politik og kommunikation. Hendes  ambition som rådgiver er at sprede ringe i vandet gennem rådgivning, undervisning, foredrag, journalistik, facilitering og digitalt demokrati, så flere får indflydelse på mere.

We Do Democracy er demokratiets professionelle partner og førende ekspertrådgiver i Danmark indenfor deliberative deltagelsesprocesser og borgersamlinger. We Do Democracy har solid erfaring med at designe og gennemføre Citizens’ Assemblies, der opfylder OECD’s kriterier for repræsentativitet, uafhængighed og kvalitet i processen. We Do Democracy har siden 2018 gennemført deliberative borgersamlinger for danske kommuner og partier, såvel som internationale organisationer herunder bl.a. European Policy Center. We Do Democracy er medlem af det internationale netværk Democracy R&D og indgår i et rådgivernetværk initieret af OECD Open Governance.

arki_lab’s tværfaglige team kombinerer ekspertise fra etnologer, arkitekter og byplanlæggere med omfattende erfaring i at sikre forbindelsen og oversættelsen af viden fra proces til det endelige fysiske design. arki_lab tilbyder en række forskellige ydelser fra inddragelses- og samskabelsesprocesser, strategi og konceptudvikling til design af det byggede miljø – altid med fokus på slutbrugerne.

 

arki_lab’s kunder er for det meste offentlige institutioner, kommuner, private bygherrer, kvartérfornyelsesgrupper osv. – både lokalt og globalt. Vi arbejder i mange skalaer og rådgiver kunderne om strategier og brugerinddragelse. 

Invitation til nye partnere

Samarbejder du med kommuner, foreninger eller demokratiske virksomheder indenfor et område, hvor det giver god mening at inddrage interessenterne, så lad os tage en snak og se, om ikke der er basis for et spændende samarbejde.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til mig på +4540365501 eller skriv til  soren@haveasay.dk